WORD CHAUFFEUR BIJ HEBRAGTO

 

GOED SALARIS

Bij ons krijg je een salaris die conform de CAO richtlijnen is.  Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om over uren te maken als je dat wenst.

WERK WAT JIJ LEUK VIND

Flexibiliteit in soorten ritten en werktijden. In een goed gesprek is er veel mogelijk! Wij rijden zowel zeecontainers als iso-tanks vanuit verschillende laad- en lospunten.

UITZICHT OP EEN VAST CONTRACT

Heb jij plezier in je werk en wil je graag langer bij ons werken na je eerste periode. Wij staan open voor nieuwe collega's die ons voor langere tijd willen versterken.

PHOTO-2019-03-07-08-28-48.jpg

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ben in het bezit van

Bedankt voor de inzending!

 

WAT ZOEKEN WIJ?

Representatief en in het bezit van CE rijbewijs

Weet jij van aanpakken en is de weg jou tweede thuis? Je voelt verantwoordelijkheid over de goederen die je vervoert, dit kunnen mogelijk ook gevaarlijke stoffen zijn. Middels een correcte afhandeling van procedures kan je hier juist mee om gaan. Soms zijn het lange ritten, maar soms ook kort. Heb jij voorkeur voor werk, alles is te bespreken dus schroom niet!

 
HebraGTO-wagenpark-tankcontainers.jpeg

MEER OVER HEBRAGTO

 

OVER ONS

Het wagenpark van HebraGTO (> 100) is geclusterd op 4 geografische belangrijke punten. Een groot gedeelte van de vloot is gestationeerd in Rotterdam en Antwerpen.

ONZE DIENSTEN

Het werk concentreert zich voornamelijk op het gebied van containervervoer. Zowel dry box als, gekoelde containers en ADR-vervoer in ISO-tanks. Dit zorgt voor gevarieerd werk.

Meer weten