top of page

WORD CHARTER BIJ HEBRAGTO

Charter landingspagina: Kenmerken

ONTZORGING

In onze samenwerken ontzorgen wij u op het gebied van planning en afhandeling van de werkzaamheden. Dit bespaard u uren die u zo kan besteden op de weg.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

In de samenwerking met charters zijn wij een betrouwbare partner. Samen maken wij duidelijke afspraken en verzorgen wij het gewenste werk naar mogelijkheid.

SAMEN STERK

Charters bij HebraGTO krijgen dezelfde mogelijkheden als onze werknemers. Je word op genomen in ons team als collega, voor een lange samenwerking.

HebraGTO-container-transport.jpeg

NEEM CONTACT MET ONS OP

Charter landingspagina: Contact

CHARTER WORDEN BIJ HEBRAGTO

Representatief, zelfstandig en samenwerken

Weet jij van aanpakken en is de weg jou tweede thuis? Als charter bij HebraGTO word je opgenomen in de dagelijkse planning van onze vloot. Je voelt  verantwoordelijkheid over de goederen die je vervoerd, dit kunnen ook mogelijk ook gevaarlijke stoffen zijn. Middels een correcte afhandeling van procedures kan je hier juist mee om gaan. Soms zijn het lange ritten, maar soms ook kort. Heb jij voorkeur voor werk, alles is te bespreken dus schroom niet!

Charter landingspagina: Tekst
HebraGTO-wagenpark-tankcontainers.jpeg

MEER OVER HEBRAGTO

Charter landingspagina: Kenmerken

OVER ONS

Het wagenpark van HebraGTO (> 100) is geclusterd op 4 geografische belangrijke punten. Een groot gedeelte van de vloot is gestationeerd in Rotterdam en Antwerpen.

ONZE DIENSTEN

Het werk concentreert zich voornamelijk op het gebied van containervervoer. Zowel dry box als, gekoelde containers en ADR-vervoer in ISO-tanks. Dit zorgt voor gevarieerd werk.

Meer weten
bottom of page