HEBRA-GTO

HebraGTO is een bedrijf dat, zowel modaal als multimodaal, transportdiensten levert. Wij beschouwen ons als het visite kaartje van de klant en zullen altijd rekening houden met de specifieke wensen van onze klanten en die van haar klanten. Ondanks de grootte van onze organisatie zullen wij altijd de persoonlijke benadering blijven hanteren die men gewoon is binnen een familiebedrijf en zullen wij blijven streven naar een toegankelijke organisatie waarin de mens centraal staat.

Hiervoor Luisteren wij goed naar onze opdrachtgever. Ons team is gedreven, collegiaal, en enthousiast en zal  gebruik maken van al onze specialiteiten op diverse modaliteiten. Wij zijn in staat te begrijpen waar de klant behoefte aan heeft en zullen meedenken met de klant om een optimale oplossing te bieden rekening houdend met veiligheid, flexibiliteit, kwaliteit, controle op de kosten en snelheid. Wij streven ernaar om de juiste keuzes te maken om zo de kwaliteit van onze klant te waarborgen..

Onze planners staan voortdurend in contact met onze chauffeurs en onze automatisering is in staat de voertuigen te volgen en in onze voertuigen gebouwde boordcomputers te voorzien van instructies. Terugkoppelingen van chauffeurs worden door onze systemen verwerkt en kunnen automatisch aan onze opdrachtgevers worden doorgezonden.