top of page
IMG_1359_1.jpg

WORD TANKCHAUFFEUR BIJ HEBRAGTO

Chauffeur landingspagina: Kenmerken

GOED SALARIS

Bij ons krijg je een salaris die conform de CAO richtlijnen is.  Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om overuren te maken als je dat wenst.

WERK WAT JIJ LEUK VINDT

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we welk werk het beste past bij jou. Dit kan container werk zijn of tankcontainer werk met gevaarlijke stoffen. In een goed gesprek is er veel mogelijk!

UITZICHT OP EEN VAST CONTRACT

Heb jij plezier in je werk en wil je graag langer bij ons werken na je eerste periode. Wij staan open voor nieuwe collega's die ons voor langere tijd willen versterken.

PHOTO-2019-03-07-08-28-48.jpg

SNEL & GEMAKKELIJK SOLLICITEREN!

Ik ben in het bezit van

Bedankt voor de inzending!

Chauffeur landingspagina: Contact

WAT ZOEKEN WIJ?

Representatief en in het bezit van CE rijbewijs

Weet jij van aanpakken en is de weg jou tweede thuis? Je voelt verantwoordelijkheid over de goederen die je vervoert, dit kunnen mogelijk ook gevaarlijke stoffen zijn. Middels een correcte afhandeling van procedures kan jij hier juist mee om gaan. Soms zijn het lange ritten, maar soms ook kort. Heb jij voorkeur voor bepaald werk? Alles is te bespreken dus schroom niet!

Chauffeur landingspagina: Tekst
CHAUFFEURS VAN HEBRAGTO

"Je komt in veel verschillende landen en het geeft voldoening als je alle opdrachten goed kan afronden. Men denkt met je mee, is er een keer wat probeert men dat op te lossen. Dat vind ik heel belangrijk"

- Henk

IMG_1355_1.png
HebraGTO-wagenpark-tankcontainers.jpeg

MEER OVER HEBRAGTO

Chauffeur landingspagina: Kenmerken

OVER ONS

Het wagenpark van HebraGTO (> 100) is geclusterd op 4 geografische belangrijke punten. Het grootste gedeelte van de vloot is gestationeerd in Rotterdam en Antwerpen.

ONZE DIENSTEN

Het werk concentreert zich voornamelijk op het gebied van containervervoer. Zowel dry box als, gekoelde containers en ADR-vervoer in ISO-tanks. Dit zorgt voor gevarieerd werk.

Meer weten
bottom of page