top of page
ADR-HebraGTO.jpg

ADR VERVOER
 

Wilt u uw ADR-stoffen vervoeren? Met de beste kwalificaties en certificaten is HebraGTO de juiste partner voor uw ADR tankcontainer transport.

 

Ook het vervoer van gevaarlijke goederen behoort tot onze mogelijkheden. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd voor de behandeling van gevaarlijke goederen. Wij mogen alle soorten gevaarlijke goederen vervoeren.

 

Dankzij onze dochteronderneming GTO hebben wij de mogelijkheid om alle soorten gevaarlijke stoffen in transportcontainers te vervoeren. We hebben verschillende tractoren met compressoren en kunnen ook explosieven vervoeren.

Bij explosieven kunt u denken aan vuurwerk, waarmee wij ook regelmatig door Europa reizen.

Wij vervoeren dus gevaarlijke stoffen in de ruimste zin van het woord. Wij vervoeren alle stoffen behalve radioactieve stoffen.

ADR vervoer: Over

GECERTIFICEERD

Om uw ADR-goederen op de juiste manier te vervoeren zijn al onze chauffeurs en het wagenpark juist uitgerust. Onze chauffeurs gaan regelmatig op cursus en beschikken over een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Dit certificaat wordt alleen uit gegeven door erkende ADR-opleidingen. Het wagenpark ondergaat een jaarlijkse keuring voor de eisen van ADR-goederentransport, zodat wij ADR transporten juist kunnen uitvoeren

.

ADR vervoer: Tekst

VERSCHILLENDE ADR KLASSEN

Gecertificeerd voor elke klasse ADR vervoer

  1. Ontplofbare stoffen en voorwerpen

  2. Samengeperste, vloeibaar gemaakte of onder druk opgeloste gassen

  3. Brandbare vloeistoffen

  4. Brandbare vaste stoffen, Voor zelfontbranding vatbare stoffen & Stoffen die in aanraking met water brandbare gassen ontwikkelen

  5. Oxiderende stoffen & Organische peroxiden

  6. Giftige stoffen & Infectueuze stoffen

  7. Radioactieve stoffen (vervoeren wij niet)

  8. Bijtende stoffen

  9. Overige (milieu) gevaarlijke stoffen

ADR vervoer: Tekst

Gevaarlijke stoffen worden vaak gezien als explosieven, brandstoffen, gassen en chemische producten. Maar ook stoffen van reinigingsmiddelen, verfproducten, cosmetica en voeding vallen in een bepaalde vorm ook onder gevaarlijke stoffen. Het transport van gevaarlijke stoffen is te herkennen aan de gevaar etiketten en UN-nummers op de containers en tanks, maar ook op de vrachtbrief is deze informatie vermeld.
 
Om ADR-stoffen te mogen vervoeren moeten wij als bedrijf onze bedrijfsactiviteiten goed beveiligen. Voor elk transportbedrijf wordt er onderscheid gemaakt in de maatregelen voor “normale” geclassificeerde stoffen en “zeer risicovolle stoffen”. De stoffen die wij vervoeren gaan van normale stoffen tot de zeer gevaarlijke stoffen daarom hebben wij een zeer uitgebreid en uitgewerkt beveiligingsplan. Zo weet iedereen binnen het bedrijf hoe ze met deze stoffen op een correcte manier om moeten gaan. Om dat deze stoffen bij verkeerd gebruik of doelbewust misbruik, serieuze gevolgen kunnen hebben. Deze beveiligingsvoorschriften omvatten de gehele transportketen. Met containertransport kan u veilig uw ADR goederen vervoeren.

Wilt u meer informatie over ADR vervoer of ben u benieuwd naar de opties die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

ADR vervoer: Tekst
bottom of page