top of page
20220531_065508-01.jpeg

ISO-TANKCONTAINER VERVOER
 

Tankcontainer vevoer: Tekst

Bent u geïnteresseerd in het vervoeren van ISO-tanks? Bij HebraGTO bent u aan het juiste adres voor het vervoeren van ISO-tanks. 

Wij zijn gespecialiseerd in ISO-tank vervoer. Tanks met chemicaliën of vloeistoffen kunnen door ons vervoerd worden in verschillende opstellingen. Wij hebben mogelijkheden voor alle verschillende afmetingen van ISO-tanks.

Tankcontainer vevoer: Over

ISO TANKS

Een ISO-tank is een tankcontainer die volgens de ISO-normen is gebouwd. De ISO-nomen komen van de Internationale Organisatie voor Normalisatie, dit maakt de container geschikt voor zowel modaal vervoer als intermodaal vervoer. Daarmee is de ISO-tank heel flexibel in de verschillende vervoer opties. Deze tanks zijn gebouwd voor het vervoer en de opslag van vloeistoffen. Niet alleen voor normale vloeistoffen, maar ook gevaarlijke stoffen kunnen worden vervoerd op deze manier. 


De tankcontainer bestaat uit een roestvrij stalen vat met diverse beschermingslagen over het staal. Vandaar dat de ISO-tank een van de veiligste manieren is om vloeistoffen te transporteren. Afhankelijk van de stoffen die in de ISO-tanks gaan wordt de juiste beschermlaag aangebracht, zodat de vloeistof juist kan worden vervoerd. Op deze manier kan er tussen de 21.000 en 40.000 liter worden vervoerd, dit verschilt per grote van de tank. 


De voordelen van het gebruik van ISO-tanks:


Betrouwbaarheid 

  • Voor het vervoer van bulkvloeistoffen zijn ISO-tankcontainers zonder twijfel de meest betrouwbare en kosteneffectieve optie. Alle tankcontainers volgen de ISO-normen.


Veiligheid 

  • Elke ISO-tankcontainer is ontworpen voor specifieke goederen - chemische, voedings- en vloeibare soorten. Zo wordt de veiligheid gegarandeerd. Het is een mandaat dat een container van chemische kwaliteit niet kan worden gebruikt voor een container van levensmiddelenkwaliteit.


Milieuvriendelijk

  • Door de aard van de constructie is het zeer onwaarschijnlijk dat een ISO-tankcontainer lekt tijdens opslag en vervoer. Dit maakt tankcontainers milieuvriendelijk. Het zorgt dus ook voor een veilig vervoer van gevaarlijke chemicaliën.


Efficiëntie

  • ISO-tanks zijn gemakkelijk te hanteren en vereisen een minimale handmatige inspanning tijdens het laden en lossen van de lading, dankzij de kleppen en de vooraf geïnstalleerde stoomspoelen.


Duurzaamheid

  • ISO-tankcontainers zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze een lange levensduur hebben van ten minste 25-30 jaar. Zelfs wanneer een tankcontainer onherstelbaar beschadigd is, kan hij worden gerecycleerd of opnieuw worden verwerkt tot andere onderdelen of dingen.

bottom of page