top of page
pexels-hilary-halliwell-38012_edited.jpg

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid: Welkom

ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

Als transport sector hebben wij een uitdaging liggen in het duurzamer opereren in het containertransport. Onze bedrijfsactiviteiten hebben effect op de directe omgeving en wij proberen hier op een bewuste manier mee om te gaan. In de acties die wij ondernemen kijken wij naar "the triple bottom line". Hierin wordt naar de juiste balans gezocht tussen: mensen, planeet en de markt.

hebragto-duurzaamheid.jpg

ZONNE-ENERGIE

ALTERNATIEVE BRANDSTOFFEN

DRIVER TRAININGEN

Het dak op ons kantoor is geheel bekleed met zonnepanelen. Hier door functioneert ons kantoor en onze garage op zonne-energie.

Ons wagenpark kan rijden op verschillende alternatieve brandstoffen zoals HVO100. Deze brandstof verlaagt de CO2-uitstoot met 90% in vergelijking tot de gebruikelijke diesel.

Onze chauffeurs krijgen "driver trainingen" waar ze leren en instructies krijgen om zo zuinig mogelijk te rijden. Hierdoor hebben we significante brandstof besparingen.

Duurzaamheid: Diensten

MONITORING EN ANALYSE VAN BRANDSTOF- & ENERGIEVERBRUIK

Er is maandelijkse monitoring en analyse van brandstof- & energieverbruik waar door wij direct kunnen anticiperen op het verbruik en aansturen waar mogelijk op betere brandstofverbruik prestaties.

DE INZET VAN ECO COMBI'S

Met de eco-combi's die wij vervoeren verminderen wij de ecologische voetafdruk door meer te vervoeren met minder vrachtwagens. Deze oplossing bespaart zowel brandstof als uitstoot tijdens het vervoer van zeecontainers.

INVESTERINGEN IN HET ZUINIGSTE MATERIEEL

Met het investeren in nieuwe vrachtwagens wordt er nauwlettend gekeken naar de presentaties van ons huidige wagenpark en de merken die er uitspringen kwa zuinigheid. Met nieuwe investeringen weegt brandstof verbruik en dus uitstoot zwaar mee.

MINDER LEGE KILOMETERS

Met behulp van onze gespecialiseerde planners sturen wij ons wagenpark zo efficiënt mogelijk aan. Zo wordt er gezorgd dat er minder lege kilometer gereden worden door passende heen en terug ritten op elkaar af te stemmen.

Duurzaamheid: Diensten
bottom of page