top of page
veiligheid-hebragto

VEILIGHEID

Duurzaamheid: Welkom

ONZE INITIATIEVEN OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Dagelijks vervoeren onze chauffeurs zowel gevaarlijke stoffen als zware containers. In beide gevallen is de veiligheid van onze chauffeurs en de goederen zeer belangrijk. Daarom ondernemen wij dagelijks verschillende initiatieven om onze veiligheid te kunnen garanderen naar onze chauffeurs en onze klanten in samenwerking met onze gediplomeerde veiligheidsadviseurs op kantoor.

IMG_4935.JPG

B3 ALARM EEN EXTRA CONTAINER- EN KING-PIN SLOT

PERIODIEKE KEURINGEN

VEILIGHEIDS ADVISEURS

Om de goederen en vrachtwagens zo goed mogelijk te beveiligen wordt er altijd gewerkt met een beveiligingssysteem. Zo verkleinen wij de kans op inbraak en hebben wij een aanvalsbestendigheid van 15 minuten.

Alle benodigde materialen om veilig te werk te gaan worden onderhouden, gekeurd en op tijd vervangen. Zowel het wagenpark als chauffeursuitrusting en ADR hulpmiddelen zijn altijd compleet.

In ons bedrijf hebben wij zowel een veiligheidsadviseur voor gevaarlijke goederen (Dangerous Goods Safety Advisor) als een Safety, Health & Environment Manager. 

Duurzaamheid: Diensten

ADVISEURS

In ons bedrijf hebben wij zowel een veiligheidsadviseur voor gevaarlijke goederen: Dangerous Goods Safety Advisor als een Safety, Health & Environment Manager. Deze beiden posities zorgen ervoor dat er toezicht wordt gehouden op de naleving van de wettelijke voorschriften het vullen of het lossen van gevaarlijke goederen. Zo implementeren ze het veiligheid-, milieu en gezondheidsbeleid in overeenstemming met de wettelijke regels.

IMG_1AF0D7DE6115-1-3.jpeg

 SQAS GECERTIFICEERD

Veiligheids- en kwaliteitsbeoordeling met oog op duurzaamheid

bottom of page