top of page
Achtergond-haven-hebragto.jpg

LOCATIES

Onze locaties: Welkom

VANUIT WELKE HAVENS VERVOER WIJ

ROTTERDAM

De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven en industriecomplex van Europa. Per jaar worden er meer dan 15 miljoen containers overgeslagen wat het een logistiek belangrijk punt maakt in het westen van Europa. Deze haven is een belangrijk punt om uw containers verder Europa in te sturen.

ANTWERPEN

De Antwerpse haven is de grootste zeehaven van België en na Rotterdam de tweede in Europa. De bijzondere ligging van een zeehaven zo diep Europa in maakt het een ideale plek voor vervoer naar het achterland. 60% van de Europese consumptiecentra ligt binnen een straal van 500km.

VLISSINGEN

De haven van Vlissingen en de North Sea Port waar het onderdeel van is, is de haven in Zeeland voor multimodaal transport. Het voordeel van deze havens is dat ze centraal liggen tussen Antwerpen en Rotterdam met een open verbinding naar de Noordzee. Het voordeel van deze haven is dat ze bekent staan om de snelle afhandeltijden en goede achterlandverbindingen.

DUISBURG

De havens in het Ruhrgebied liggen aan de rijn. De haven in Duisburg heeft meer dan 8 containerterminals en is een logistiek belangrijk punt in midden Europa. Deze grootste binnenhaven van de wereld gelegen bij belangrijke industriegebieden is een zeer belangrijke containerhaven.

Onze locaties: Lijst

STANDPLAATSEN VAN ONZE VLOOT

ROTTERDAM

In Rotterdam ligt ons kantoor met garage en terrein voor ons wagenpark. Vanuit dit punt dicht bij de Rotterdamse haven zijn wij snel bij de diverse terminals, maar ook snel op bestemmingen in Nederland.

ANTWERPEN

Rond Antwerpen hebben we verschillende standplaatsen voor onze voertuigen. Op deze manier zijn we gemakkelijk ter plekke in de haven maar ook snel ver Europa in. 

ROERGEBIED

Ook in het Roergebied hebben wij standplaatsen voor onze vloot. Met locale chauffeurs met als moedertaal Duits verzorgen wij ook hier transporten van de beste kwaliteit.

ZIERIKZEE

In Zierikzee beschikken wij over een terrein voor ons wagenpark. Vanuit deze plek kan onze vloot zich gemakkelijk en snel verplaatsen naar havens zoals Vlissingen maar ook snel in Antwerpen zijn

Onze locaties: Lijst
bottom of page