top of page
reefercontainers-hebragto.jpg

REEFERCONTAINER VERVOER
 

Ook met gekoeld transport hebben wij de beste oplossingen voor uw transportvraag. Wij vervoeren temperatuur gevoelige goederen, door middel van reefer (refrigerated) containers. Bij temperatuur gevoelig transport kunt u denken aan bijvoorbeeld het vervoer van; levensmiddelen (vis, fruit etc.) maar ook ADR vervoer kan temperatuur gevoelig zijn. 


Wij beschikken over een groot aantal GEN-SET’s om de reefer onderweg van stroom te voorzien voor het koelen of verwarmen van producten. Een aantal van onze GEN-SET motoren kunnen aan meerdere chassis worden bevestigd zodat we nog flexibeler zijn. Ook hebben wij bij enkele voertuigen de mogelijkheid om 2x20f reefers tegelijkertijd te koelen of verwarmen.

Reefers: Over

REEFERS & GENSET'S

De reefer container is een gekoelde container die geschikt is voor het transporteren of opslaan van temperatuurgevoelige goederen. Denk hierbij aan groeten, fruit, zuivel of vlees, maar ook medicatie of bloemen. De containers worden gekoeld door de trekkende eenheid of op het depot, dit zorgt ervoor dat er sprake is van een constante temperatuur. De reikwijdte van deze containers kan lopen van -24 tot +30.


De container wordt gekoeld door middel van koude lucht. Verder kunnen wij de reefer container ook uitrusten met een genset tijdens de opslag. Deze generator sets voorzien de reefer container van stroom als ze niet aan een vrachtwagen zijn gekoppeld. Zo blijven uw goederen ook op de juiste temperatuur tijdens de opslag.  

bottom of page