top of page
IMG_AB9C696F41C5-1.jpeg

OVER HEBRAGTO

Over ons: Afbeelding

FAMILIEBEDRIJF

Strategisch sterke geografische vestigingspunten

Snel, efficiënt en eerlijk: HebraGTO heeft een goede naam als Transportbedrijf. Ons team is klaar voor elke opdracht. We beheren projecten met de vaardigheden en ervaring die onze klanten van ons zijn gaan verwachten. We willen dat onze klanten tevreden zijn met ons werk en daarom zorgen we ervoor dat de communicatie gedurende het project zo soepel mogelijk verloopt.

Het wagenpark van HebraGTO (> 100) is geclusterd op 4 geografische belangrijke punten. Een groot gedeelte van de vloot is gestationeerd in Rotterdam en Antwerpen. Terwijl in het midden van deze belangrijke havens, Zierikzee, ook een deel van de vloot haar thuis basis heeft. Tevens bevinden een aantal auto’s zich dagelijks in het Ruhrgebied en hebben de chauffeurs daar hun standplaats.


Onze jonge vloot voldoet aan de laatste veiligheid en milieueisen waarbij bij aanschaf wordt gekeken naar het welbevinden van onze chauffeurs. Zij moeten werken met deze voertuigen en hebben het juiste materiaal nodig om hun werk goed uit te kunnen voeren.

HebraGTO-containertranport.jpeg
Over ons: Over
Over ons: Services
Kruispunt-HebraGTO.png

AUTHORISED ECONOMIC OPERATOR

Vergunning Nederlandse Douane

GESCHIEDENIS

De historie van ons transportbedrijf gaat al ver terug in de tijd.

De eerste vermelding van het feit dat onze familie vrachtrijders waren bestaat uit 1887, dat was nog met paard en wagen. De eerste vrachtauto is in gebruik genomen in 1921 en was tevens de eerste vrachtauto op het eiland Schouwen - Duiveland alwaar de oorsprong ligt van ons bedrijf. De vrachtauto op de foto was de eerste. De eerste vierasser van het bedrijf zoals je ziet een afzetbak voor conventionele lading. Toen konden we nog alles met een auto, het was een kipper BD-51-SP uit 1982.

Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra.jpg
Geschiedenis-Hebra.jpg
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
Geschiedenis-Hebra
krantenartikel-geschiedenis-Hebra-Kerkwerve.jpeg
Geschiedenis-Hebra-Zeeland-tranport.jpeg
Over ons: Welkom

HEBRAGTO B.V. HEEFT ALLES IN HUIS OP HET GEBIED VAN ZEECONTAINERS EN ISO-TANKCONTAINERS

20FT KIEPCHASSIS

Beschikking over 20ft kiepchassi om stortgoedcontainers veilig te vervoeren en gemakkelijk te storten.

GEKOELD TRANSPORT

Beschikking over generatoren die de koelmotoren van de temperatuur gecontroleerde containers van stroom voorzien.

ADR VERVOER

Onze voertuigen en opleggers zijn VLG gekeurd en mogen alle klassen ADR vervoeren, zowel in droge boxen als in tankcontainers. Ook moeilijke klasse 1, explosieven, kunnen wij voor u vervoeren.

GEDIPLOMEERDE CHAUFFEURS

Uiteraard zijn onze chauffeurs speciaal opgeleid voor deze transporten en beschikken zij over de juiste diploma’s en certificaten, Nederlands sprekend met aanvullend Duits of Engels.

ec1c2ccb-1126-447c-8b8a-af15fbcd6e5c.jpg
Over ons: Diensten
Over ons: Instagram
bottom of page