top of page
IMG_4935.JPG

ZEECONTAINER VERVOER
 

Onze trekkers zijn allemaal voorzien van een multifunctioneel containerchassis. Hierdoor zijn ze allemaal geschikt voor vervoer van: 20FT, 30FT, 40FT of 45FT.

Naast deze standaarduitrusting beschikken wij over diverse mogelijkheden en kennis om uw meer specialistische transporten correct, snel en trefzeker uit te voeren. Met gebruik van een LZV combinatie zijn er bijvoorbeeld nog meer mogelijkheden.

Voordelen van zeecontainers​

  • Gemakken van multi-modaal

  • Tijdbesparend

Zeecontainer vervoer: Over

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN STANDAARD VERVOER

20 FT CONTAINER

De mogelijkheid van 1 of 2 containers op 1 trekkende eenheid.

30FT CONTAINER

De mogelijkheid van 1 container per trekkende eenheid.

40 FT CONTAINER

De mogelijkheid van 1 container standaard (8 ft 6) of 1 container highcube (9 ft 6) per trekkende eenheid.

45 FT CONTAINER

De mogelijkheid van 1 container standaard (8 ft 6) of 1 container highcube (9 ft 6) per trekkende eenheid.

Zeecontainer vervoer: Lijst

DRY BOX CONTAINERS

Zeecontainers zijn er in verschillende soorten en maten. De meest gebruikelijke zeecontainer is de zo genoemde drybox voor het vervoer van “droge” goederen. Het voordeel van zeecontainer vervoer is dat er gewerkt wordt met universele maten. Kortom containers die een verre reis afleggen passen zowel op treinen, als vrachtwagens en op schepen. Vandaar dat de container perfect is voor het internationaal vervoeren van uw goederen. De meest voorkomende maten zijn 20FT en 40FT welke wij dagelijks vervoeren. 


Zeecontainers komen ook nog met andere specificaties, zo vervoeren wij ook reefers speciaal gemaakt voor gekoelde producten en tanks containers de oplossing voor vloeistoffen en gevaarlijke stoffen. 

Zeecontainer vervoer: Tekst

HET VOORDEEL VAN ZEECONTAINERS

TIJDSBESPAREND

Het vervoer van containers is tijdbesparend. Ze kunnen snel langs de douanecontroles en de goederen hoeven niet tussen tijds over geladen te worden op verschillende transportsystemen.

GEMAK VAN MULTIMODAAL

De zeecontainer zorgt ervoor dat het niet nodig is om uw goederen tussen tijds over te laden. De gestandaardiseerde maten van de zeecontainer maakt de uitwisseling tussen verschillende vervoerssystemen makkelijk

BESCHERMD

Uw goederen zijn goed beschermd tegen invloeden van buiten, dat maakt dat het uitermate geschikt is voor bijna elke goederen soort en zijn gemakkelijk te laden en te lossen. Daarnaast biedt de verzegeling extra beveiliging.

Zeecontainer vervoer: Kenmerken
bottom of page