top of page

ONTZORGING

In onze samenwerken ontzorgen wij u op het gebied van planning en afhandeling van de werkzaamheden. Dit bespaard u uren die u zo kan besteden op de weg.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

In de samenwerking met charters zijn wij een betrouwbare partner. Samen maken wij duidelijke afspraken en verzorgen wij het gewenste werk naar mogelijkheid.

SAMEN STERK

Charters bij HebraGTO krijgen dezelfde mogelijkheden als onze werknemers. Je word op genomen in ons team als collega, voor een lange samenwerking.

Charter bij HebraGTO: Algemene voorwaarden
Achtergond-haven-hebragto.jpg
Achtergond-haven-hebragto.jpg

CHARTER WORDEN
 

CHARTER WORDEN BIJ HEBRAGTO

We kijken altijd uit naar gemotiveerde eigen rijders die kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.  Ben jij enthousiast over het werk en vindt je het ook niet erg om een paar nachten van huis te zijn? Lees dan snel verder. Wij zijn op dit moment niet actief op zoek naar charters, maar misschien is het wel een hele goede match stuur ons dus zeker een bericht en wie weet spreken we elkaar snel.

Het transport wat wij leveren is vooral gebaseerd op het vervoer van containers en tank containers met gevaarlijke stoffen. Je bent veel in de havens te vinden van bijvoorbeeld Rotterdam of Antwerpen. We zijn werkzaam in clusters die aangestuurd worden door een planner, zo is er altijd een vast contact punt. Verder blijven we een familie bedrijf en denken we altijd mee met onze chauffeurs en hun werk.

 

Je krijgt voldoende tijd om de goederen netjes af te leveren bij onze klanten. Klantgerichtheid staat hierbij voorop! Voor deze baan is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid draagt voor verkeersveiligheid en juist om kan gaan met het correct afleveren van de goederen. 

Wat zoeken wij?​

  • Je bent in het bezit van een vrachtwagen

  • Je beheerst de Nederlandse taal

  • Heb je een ADR-certificaat en uitrusting, dan is dat mooi meegenomen!

  • Enthousiast voor het transport

Wat bieden wij jou?​

  • Een informele werkomgeving met respect

  • Een team met fijne collega's

  • Flexibiliteit in soorten werk

  • Een stuk ontzorging op het gebied van opdrachten zoeken.

CHAUFFEURS VAN HEBRAGTO

"Je komt in veel verschillende landen en het geeft voldoening als je alle opdrachten goed kan afronden. Men denkt met je mee, is er een keer wat probeert men dat op te lossen. Dat vind ik heel belangrijk"

- Henk

IMG_1355_1.png
bottom of page